Traditionele cacao drank

We selecteren persoonlijk hoge kwaliteit cacao met gezonde en actieve stofjes. Door direct samen te werken met boeren brengen we meer transparantie in de keten en ondersteunen we natuurlijke agroforestry farms en biodiversiteit.

Cacao verhoogt je focus & creativiteit. De effecten van cacao kan je mooi ervaren in meditatie & ceremonies of tijdens werk.

pure-cacao-grinding.jpg

Start je dag met een cacaotje

Het is heerlijk om de dag met een cacao drankje te starten. Dit geeft energie en focus voor je lichaam en gedachten. Een mooie combinatie met meditatie, yoga of jou ochtendritueel. Drink cacao tijdens een afspraak of in een creatieve sessie en ervaar het fijne effect. Ook een heerlijke energieboost in de middag. Hier kan je verschillende cacao recepten vinden.

sierra-nevada-colombia.jpg
cacao-kopen

100% pure cacao 

Onze cacao kan je hier bestellen en bezorgen we zsm. Ideaal voor focus & creativiteit of voor meditatie & ceremonies. Via onderstaande link kan je direct een 400gr cacaoblok bestellen met gratis NL verzending. Het pakketje past door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te zijn voor bezorging.

 Cacao is gezond

Cacaobonen zijn het fruit van de Theobroma Cacaoboom wat letterlijk ‘voedsel van de goden’ betekend. Cacao wordt al duizenden jaren gebruikt in Midden- en Zuid-Amerika als heilige en gezonde drank. Onderzoek heeft inmiddels veel gezondheidsvoordelen van cacao belicht. Een hoog gehalte antioxidanten, mineralen en (neuro-)cognitieve effecten. Je kan hier meer lezen over de werkzame stoffen in cacao.

cacao-ceremony.jpg

 Over ons

Hoi, wij zijn Erik en Leonie. Tijdens reizen zijn we gefascineerd geraakt door de effecten die cacao heeft op ons lichaam en geest. Omdat we dit moeilijk in Nederland konden vinden zijn we het zelf gaan importeren. Inmiddels werken we samen met boeren in Nicaragua en Guatemala om de hoogste kwaliteit cacao te kunnen gebruiken.

Leonie is yogadocent en combineert cacao met yoga, meditatie en ademoefeningen. Erik is geïnteresseerd in de jungle, complexe ecosystemen en bijzondere cacao zoeken op agroforestry farms.

Cacaodranken staan bekend in cacaoceremonies. We willen graag laten zien dat deze kwaliteit cacao met fijne effecten ook gewoon in je dagelijks leven te gebruiken is. Bijvoorbeeld voor creatief werk, vergaderingen, brainstormsessies of om samen te drinken.

In de Amazone dronken we veel cacaodrankjes. Deze vibes wilden we graag thuis delen. Leonie visualiseerde hier voor het eerst de Cacao Bar die we exact een jaar later openden in Amsterdam.

In de Amazone dronken we veel cacaodrankjes. Deze vibes wilden we graag thuis delen. Leonie visualiseerde hier voor het eerst de Cacao Bar die we exact een jaar later openden in Amsterdam.

 
 

 Cacao producten bestellen

✔︎ Past door de brievenbus
✔︎ Gratis verzending vanaf €50, anders €3,90 verzendkosten
✔︎ Gratis internationale verzending (EU) vanaf €150,-