Lotus Exotica - Cacaocirkel voor vrouwen (NL spoken) [6 Oct]

Jul 22, 22

Lotus Exotica - Cacaocirkel voor vrouwen (NL spoken) [6 Oct]

Heya sisters!

Tijdens deze avond brengen we samen een ode aan de schoonheid van het vrouwelijk wezen in haar vele exotische dimensies.

Gedragen door de warme bedding van cacao, onderzoeken we de feminine kracht en kwetsbaarheid. We werken met verschillende expressievormen en doen dat in een lichte, ruimtelijke studio - als ware het een blank canvas.

We laten de avond ontvouwen en werken afgestemd op de groep in het moment. Je kunt verbindende vormen van ademwerk, actieve meditatie, stembevrijding en beweging verwachten.

 

Gehost door Leonie & Nina

Nina & Leonie ontmoeten elkaar op een zomerse dag in een cacaotempel. Er bloeit een vriendschap op waarin al gauw blijkt dat ze elkaar inspireren en uitdagen in hun werkvelden.

Leonie werkt met adem, beweging en systemisch werk en bevindt zich regelmatig in de jungle met cacaobomen. Nina maakt theater, coacht mensen in het bevrijden van hun stemgeluid en heeft zich verdiept in kundalini tantra en sociale meditatie vormen. In deze cirkel bundelen ze voor het eerst hun krachten en nemen je graag mee in hun ongetemde enthousiasme voor vrouwenwerk in combinatie met de flow van cacao.

Locatie: Studio Vredenburgh, Amsterdam
Tijd: 19:00 inloop, 19:30 start
Duur: ca. 2,5 uur
Prijs: €30

🎟 Reserveer je plekje:
17 november

8 december